Dan Tănasă, SCANDAL URIAȘ cu Andrei Gerea și Eugen Nicolicea. ”Ce fumați? Sunteți rupt de realitate”/ ”Păi, fratele meu...”

Jurnalistul Dan Tănasă s-a certat cu deputatul ALDE Andrei Gerea și deputatul PSD Eugen Nicolicea, în platoul Antena 3, din cauza legii care impune vorbirea limbii maghiare în spitale și centre sociale, acolo unde minoritatea depășește 20%. 

După ce Andrei Gerea a argumentat susținerea acestei legi, Dan Tănasă l-a întrebat: ”Domnul Gerea, ce fumați? Ce fumați?”

”Omul ăla nu plătește asigurări?” a întrebat contrariat Andrei Gerea. Dan Tănasă a continuat: ”Doamne ferește! Am ajuns ca un demnitar al statului român să apere chestiuni care vin direct de la Budapesta. Nu că sunteți rupt de realitate, sunteți complet rupt de ceea ce înseamnă...”. 

”Să ne spună dl Tănasă cum se poate rezolva o problemă legitimă a unor români din Covasna și Harghita, legitimă, repet. Spre deosebire de dvs., noi avem și o responsabilitate. Poate dvs. vă doriți încă un 15 martie `90 în România”, a subliniat Andrei Gerea. 

Jurnalistul i-a replicat: ”Dle Gerea, resping aceste acuzații mizerabile la adresa mea, resping această atitudine mizerabilă la adresa mea. Nu vă permit să faceți astfel de afirmații la adresa mea. Puteți să le faceți cu prietenii dvs. în Parlament, dar nu la adresa mea. Eu, spre deosebire de dvs., vin cu documente”. 

[citeste si]

Eugen Nicolicea a intervenit și l-a întrebat pe Dan Tănasă dacă poate să descrie stema Transilvaniei: ”Vă rog frumos, descrieți-o! Face parte din stema României. (...) Pe această stemă există trei simboluri: secuii, ungurii, sașii. Facem o sută de ani de când Transilvania face parte din România și nu suntem în stare să trecem simbolul românilor pe stema Transilvaniei. Vă rog să focalizați, aceasta este propunerea mea, în bara roșie se află lupul dacic, simbolul românesc din Transilvania. Să nu-mi dea mie cineva lecții de romanism dacă nu a făcut nimic.”

”Păi, fratele meu, eu nu am trăit o sută de ani”

”Vă dau lecții la orice oră, oricând, pentru că sunteți parlamentar al statului român ani de zile și nu ați fost în stare să treceți această lege. Patriotismul ăsta ieftin mă lasă rece”, a spus, în replică, Tănasă. ”De ce nu ați adoptat această stemă până acum?” a întrebat jurnalistul. ”Pentru că se adoptă la centenar”, a răspuns Nicolicea. ”Stema nu poate fi modificată decât o dată la o sută de ani...” a continuat Tănasă. ”Păi, fratele meu, eu nu am trăit o sută de ani” i-a spus Nicolicea. ”Dle Nicolicea, haideți să păstrăm puțin respect”, i-a replicat Dan Tănasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel