Dan Rădulescu, la Buzău. USR, demers contra PSD

USR este, încă, un partid în proces de extindere, iar multe județe nu au niciun reprezentant parlamentar. Unul dintre acestea este Buzăul.

Pentru a compensa lipsa unui parlamentar buzoian, Dan Rădulescu a solicitat deschiderea unui cabinet parlamentar propriu, în cadrul Filialei Buzău.

[citeste si]

Care va fi primul proiect

"După ce Biroul Permanent al Camerei Deputaților a aprobat inițierea demersurilor pentru a deschide biroul parlamentar în orașul Pădurii Crâng, am finalizat, cu succes, acțiunile de implementare a proiectului, iar miercuri va avea loc, în mod oficial, deschiderea acestuia. Așa că, începând cu luna februarie, voi fi lunar în slujba buzoienilor, la sediul filialei USR Buzău. Ca prim proiect, în curând voi demara, alături de colegii din filială, o campanie de informare și consultare a buzoienilor pe tema deciziei PSD de a trece Pădurea Crâng în proprietatea primăriei. În acest sens, am depus deja o solicitare către Primăria Buzău, pentru a începe acțiunea „Salvați pădurea Crâng!", cu scopul de a contracara propunerea grupului parlamentar PSD de a transfera suprafața de 180,44 ha de fond forestier din proprietatea publică a statului și din administrarea Regiei Naționale a Pădurilor Romsilva în proprietatea publică a municipiului Buzău", a anunțat deputatul USR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel