Dan Petrescu-MM Stoica, conflict continuu. Nouă declarație tăioasă

dan petrescu
dan petrescu

Dan Petrescu și Mihai Stoica sunt în plin scandal. Antrenorul lui CFR Cluj a făcut o nouă declarație tăioasă la adresa directorului sportiv de la FCSB.


"MM Stoica trebuie suspendat din fotbal. Doar în Romania se întâmplă ca un conducător să atace antrenorul altei echipe pe Facebook. Nici în Bangladesh nu vezi așa ceva. Trebuie suspendat ca să ne lase în pace", a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Ce l-a enervat pe tehnicianul CFR-ului

Reacția lui Dan Petrescu vine după ce Mihai Stoica a ironizat pe Facebook o pedeapsa primită de la Comisia de Disciplină, 2 etape de suspendare. 

"Două etape suspendare și o mie și ceva de euro amendă lui Petrescu pentru că a înjurat arbitrii de mamă și de morți în fața camerelor de filmat. Păcat că nu se poate apela decizia, poate era mai corect un avertisment sau, eventual, un bonus. Plus rejucarea meciului cu Steaua. Astfel, impulsionați de pe margine, jucătorii ceferiști nu mai alergau, conform Instat, 40.625 m în defensivă și doar 19.527 în atac.

P.S. Pt că am depășit suprafața tehnică, bucurându-mă la golul lui Jakolis cu Universitatea Craiova, am fost suspendat 1 lună și amendat mai scump decât tehnicianul feroviar", a fost reacția lui MM care l-a enervat pe "Bursuc", potrivit GSP.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel