Dan Petrescu - Manea, înjurături. Momente tensionate

dan petrescu
dan petrescu

Dan Petrescu nu s-a putut stăpâni la finalul primei reprize. Imediat după golul înscris de Băluţă, antrenorul liderului şi-a vărsat nervii pe Cristi Manea, pe care l-a înjurat chiar pe teren, înainte să plece la vestiare.

Foarte tânărul fundaş dreapta a fost cel care nu a făcut la timp pasul la ofsaid şi l-a ţinut în joc pe Băluţă la faza din care decarul oltenilor a deschis scorul, iar greşeala lui Manea nu a putut fi trecută cu vederea de Dan Petrescu.

Imediat după ultimul fluier al lui Istvan Kovacs, SuperDan a avut un monolog dur la adresa lui Manea, căruia i-a reproşat greşeala şi pe care l-a înjurat de mai multe ori. "Unde pi*** mă-tii te duci?" s-a putut citi pe buzele lui Petrescu, scrie Prosport.

În ultimul minut al primei reprize, Martic a aruncat o minge în careul clujenilor, din partea dreaptă, Băluţă a păcălit la limită linia ofsaidului, a ţâşnit din spatele lui Manea şi a deschis scorul cu o lovitură de cap care nu i-a dat nicio şansă lui Arlauskis, mai precizează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel