Dan Petrescu, atac la Gigi Becali. Ce l-a supărat pe antrenor

dan petrescu
dan petrescu

Deranjat de declarațiile lui Gigi Becali, care-l numește "Dan Penalty", Petrescu a răbufnit și-a atacat pe toată lumea.

Tehnicianul a transmis și un mesaj în ceea ce privește arbitrii străini.

"Vedeți? Așa se joacă fotbalul, spectacol, frumos, nu să te aștepți mereu să câștigi din 11 metri! Nu că mie să-mi dai 11 metri, că dacă nu-mi dai mă supăr, că eu sunt Dan Petrescu și mă supăr și plec din România. El este «Dan Penalty», așa o să-i zic de acum înainte. Ce fericit poți fi în România dacă vezi numai penalty, penalty, penalty!”, a spus Gigi Becali după ce Marcel Bârsan a inventat un 11 metri în victoria 1-0 a CFR-ului cu Chiajna, victorie cu care și-a consolidat primul loc în Liga 1.

A răbufnit la jumătate de an după declarația lui Becali

La aproape 6 luni de la această declarație, Dan Petrescu a reacționat dur.

"Eu o să le cer jucătorilor mei să nu mai ajungă în careul advers că primim penalty-uri și se supără alții! Păi, dacă noi jucăm mereu la adversar în careu și suntem faultați, normal că trebuie să ne dea penalty-uri!

Ăla care mă numește pe mine «Dan Penalty» să se uite că fără penalty-uri aveau cu cinci puncte mai puțin! Și că au egalat în meciul cu noi tot dintr-un penalty! FCSB când joacă cu CFR o face total diferit. Aici mă refer în primul rând la sistem, mereu au doi închizători steliştii când joacă cu noi. Sunt, tot timpul, mai pragmatici. Nu sunt chiar așa deschiși", a spus Petrescu.

Arbitrii străini în play off

Acesta a comentat și aducerea arbitrilor străini în play-off, solicitare venită din partea celor de la FCSB.

"Dan Petrescu le-a spus celor din conducerea lui CFR că indiferent ce adversar vom avea în play-off, vrem arbitrii pe care-i vrea acesta! Să aducă străini sau români. Ce vrea adversarul, dar să fie dintr-un campionat puternic! Să nu mergem acum să luăm din nu știu ce campionat, nu vreau să dau exemple ca să jignesc pe cineva. Arbitrii din România sigur nu sunt mai proști ca alții, asta e clar! Eu am fost peste tot antrenor și au fost probleme în toată Europa. Deci orice arbitru vor adversarii noștri, român sau străin, eu sunt de acord! Ei să decidă! Și clubul nostru trebuie să facă exact ce vor adversarii, să vedem ce-o să mai zică după aia!", a tunat antrenorul, potrivit GSP.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel