Dan Petrescu, atac la cei care îi critică rezultatele

Dan Petrescu s-a întors cu CFR CLuj în țară, după victoria cu Rennes, și a continuat seria declarațiilor incendiare.

Delegația celor de la CFR Cluj a revenit vineri seara în țară după deplasarea din Franța, unde a învins Rennes, cu 1-0, în etapa a 3-a din grupa E a Europa League.

Dan Petrescu, antrenorul clujenilor, a lansat un atacat la adresa celor care au criticat gruparea din Gruia după victoria de joi.

Indiferent ce va face, CFR Cluj va fi criticată. Când o echipă din România va ajunge în grupe, nu contează, și va câștiga două meciuri cu cu echipe din Italia și Franța, Germania sau Spania eu mă las de antrenorat. Trebuie să ne uităm și la buget. Unii au sute de milioane. Noi, CFR Cluj, suntem ultimii la acest capitol în grupă. Știu că deranjăm cu rezultatele.

Este o invidie pentru că avem rezultate foarte bune. Nu uitați că avem deja 11 meciuri oficiale jucate. Nu există nicio echipă în Europa cu atâtea meciuri. Nu e ușor de gestionat. La final, pe 22 decembrie, CFR Cluj va avea jucate 37 de meciuri oficiale. Unii au 37 de meciuri într-un sezon. Criticile până la urmă fac bine. Și mie, și jucătorilor. Nu acceptăm răutățile. Aceste lucruri nu îmi plac”, a spus Petrescu la revenirea în țară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel