Dan Nistor, transfer Dinamo. Miriuță mai aduce și un alt mijlocaș ofensiv

Sursa: Facebook/ FC Dinamo București
Sursa: Facebook/ FC Dinamo București

Vasile Miriuță i-a dat patronului lista de cumpărături pentru mercato de iarnă, iar capii de listă, Dan Nistor, 29 de ani, și Ronaldo Deaconu, 20 de ani, și-au dat deja acordul să vină în Ștefan cel Mare.

Conform unor surse, scrie GSP, Dan Nistor, fotbalist "aruncat" în vară de "câini" la CFR i-ar fi transmis lui Miriuță: "Nu sunt supărat că m-au dat aici, eu sunt dinamovist. Dacă rezolvați cu conducerea de la CFR, vin cu drag să luptăm pentru play-off".

Miriuță și managementul "câinilor" vor să profite de relația foarte proastă pe care Nistor o are cu antrenorul clujenilor, Dan Petrescu. "Bursucul" l-a scos pe mijlocaș din planurile sale după ce Becali a declarat la TV că a negociat în secret cu Nistor după venirea sa la Cluj și îl ține în tribune la meciuri.

Dinamoviștii au propus un împrumut pe șase luni, perioadă în care salariul mijlocașului să fie împărțit de cele două cluburi, iar CFR a transmis că va reveni cu un răspuns săptămâna viitoare.

Și mijlocașul ofensiv al celor de la Chiajna, Ronaldo Deaconu, și-a dat deja acordul să vină în Ștefan cel Mare după ce Miriuță i-a promis că va fi titular incontestabil și responsabil cu toate fazele fixe.

Ronaldo mai are contract până în 2019 cu Chiajna, dar șefii ilfovenilor sunt puși în aceeași situație ca atunci când Miriuță i-a părăsit în favoarea lui Dinamo: după o serie de proteste l-au lăsat liber pentru că e foarte greu să motivezi un antrenor sau un jucător după ce nu îl lași să meargă la al doilea cel mai titrat club din România.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel