Dan Negru, sunat după Revelionul de la Antena 1. Mărturisire emoționantă

Dan Negru, cunoscutul prezentator de la Antena 1, dezvăluie într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare cine sunt cei care îl sună în noaptea de Revelion sau pe 1 ianuarie, dar și cine este persoana care îi adresează o întrebare specială în prima zi a fiecărui an.

”Pe 1 Ianuarie, de mulți ani, ma suna multi sa ma întrebe de audiente. Oportuniști trecători . Alții ma suna in noaptea Revelionului doar ca sa se laude comesenilor ca îl au la telefon pe "Negru, ăla care-i acu' la televizor". Un singur om ma suna pe 1 Ianuarie sa ma întrebe dacă mi-e bine : mama”, a scris Dan Negru pe Facebook, după succesul înregistrat cu programul de Revelion al Antenei 1, pe care l-a prezentat pentru al 17-lea an consecutiv.

Programul de Revelion al Antenei 1, prezentat de Dan Negru, a înregistrat record de audiență, atât la nivel de rating, cât și la nivel de share pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani.

Astfel, Antena 1 a avut cele mai mari cifre de audiență și de cotă de piață din cei 17 ani de revelioane prezentate de Dan Negru, pe publicul comercial din mediul urban. Minutul de aur al Revelionului Starurilor 2017, de la ora 23.07, a adunat în fața micilor ecrane 4.239.000 de romani din toata țara, Antena 1 înregistrând 23,6 puncte de rating și 45,6% cotă de piață.

La nivelul publicul comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, Antena 1 a obținut o audiență de aproape 6 ori mai mare față de ProTv.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel