Dan Negru, revoltat de prețurile de pe litoralul românesc: Aş fi curios dacă Draga Olteanu Matei și-ar permite un sejur acolo

Dan Negru
Dan Negru

Dan Negru a transmis un mesaj plin de revoltă, pe Facebook, după ce s-a lovit de prețurile practicate de hotelierii de pe litoralul românesc.

"La un hotel din Mamaia, care are azi 5 stele, dar care a fost construit în epoca comunistă, cazarea pentru noaptea de sâmbătă pe duminică costă 1.038 euro! Într-una din staţiunile de fiţă ale Europei, la Saint Tropez, tot pentru aceeaşi noapte, şi tot la 5 stele, găseşti cazare cu 700 sau 900 de euro", scrie Dan Negru pe Facebook.

"Aş fi curios dacă Draga Olteanu Matei și-ar permite un sejur acolo"

"Hotelul din Mamaia se laudă că a fost locul unde s-a filmat "Nea Mărin Miliardar", dar aş fi curios dacă Draga Olteanu Matei, Veta lu' nea Marin - ultima supravieţuitoarea a filmului - şi-ar permite un sejur acolo, aşa cum Belmondo, la 86 de ani, îşi permite să stea vara în hotelurile de 5 stele din Saint Tropez! Când l-am invitat pe Sergiu Nicolaescu la un Revelion şi i-am spus ca filmările durează 3 zile, mi-a răspuns supărat: "Eu am filmat "Nea Mărin Miliardar" într-o lună şi tu filmezi trei zile la un revelion?". Azi, cazarea l-ar fi costat mai mult decât filmul", a mai scris prezentatorul.

Vezi și: Oana Roman, acuzații. Cum răspunde vedeta: N-aş fi avut cum să fac asta!

Ilie Năstase și Ioana Simion, divorț după trei luni de căsnicie: A călcat pe bec!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel