Dan Negru, Revelionul Starurilor 2019. Program Antena 1

Dan Negru
Dan Negru

Revelionul Starurilor 2019, prezentat de Dan Negru, va fi difuzat, ca în fiecare an, la Antena 1.

Revelionul Starurilor 2019, prezentat de Dan Negru, la Antena 1, va aduce în casele românilor, luni, 31 decembrie, de la ora 22.15, zeci de artiști iubiți de marele public și măști impresionante, în spatele cărora se ascund mai multe celebrități, într-un spectacol de zile mari.

Irina Loghin, Maria Dragomiroiu, Cristi Minculescu, Viorica și Ioniță de la Clejani, Romică Țociu și Cornel Palade, Connect-R, Damian Drăghici, Mirela Vaida, Cornelia Rednic și Pindu, Pepe, Elena Gheorghe, Dinu Iancu Sălăjanu, Ana Baniciu, Raluka, Andreea Bălan, Nicole Cherry, Gipsy Casual, Maria Cârneci, Dorian Popa, Jorge, Jean de la Craiova, Daniela Gyorfi, Diana Munteanu, Diana și Adrian Enache, Marian Drăgulescu, Sorana Mohamad, Monica Davidescu, surorile Raluca și Denisa Tănase de la Bambi sunt doar o parte dintre artiștii care vor face show la cel de-al 19-lea revelion prezentat consecutiv de Dan Negru, la Antena 1.

"E de venit și la al 19-lea revelion, pentru că n-am dezamăgit la celelalte 18. Și când petreci cu un prieten 18 ani, înseamnă că te leagă multe. Noi, cei care am făcut 18 revelioane împreună, am trecut testul timpului.", spune prezentatorul Dan Negru.

(w670)

Momentele speciale ale nopții dintre ani vor fi cele dedicate măștilor, artiștii din platou urmând să ghicească cine se ascunde în spatele lor, cu ajutorul indiciilor oferite de Dan Negru. Cu ajutorul măștilor, la Revelionul Starurilor 2019 vor veni personaje dintre cele mai diverse, de la Obelix și Vlad Țepeș, la una dintre Țestoasele Ninja ori En Sabah Nur, din X-Man – Apocalypse, Cocoșatul de la Notre Dame, Frankenstein, Smallfoot, Scheletul din filmul animat "Coco", Grinch, Păcălici și chiar o frumoasă Extraterestră.


Ce personalități se ascund în spatele impresionantelor măști, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi pe 31 decembrie, de la ora 22.15, la Revelionul Starurilor 2019, prezentat de Dan Negru.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel