Dan Negru, observație despre Halep. Val de critici: Să nu fim ipocriți

Cătălina Burghelea / 18 ian 2019 / 15:08
Simona Halep
Simona Halep

Dan Negru a făcut o comparație între Simona Halep și Maria Sharapova. Prezentatorul TV este intrigat de diferența dintre cele două jucătoare, considerând că Simona Halep nu se bucură de promovarea care ar fi trebuit. 

Dan Negru este de părere că rusoaica este renumită pentru fițe, în timp ce stafful de marketing al Simonei Halep pare departe de nr. 1 WTA. 

"Halep a ajuns la arena de la AO cu un autobus pus la dispoziție de organizatori in timp ce Sharapova e renumită pentru fițe.
Halep s-a cazat la un hotel oferit de organizatori in timp ce marketingul Sharapovei povestește despre cazarea luxoasă a vedetei la AO.

Halep (nr 1 WTA) ia de la Nike 1,7 milioane de euro in timp ce Sharapova (nr 30 WTA) ia tot de la Nike 8,5 milioane de euro !

In sport sau in showbiz fițele vănd.

Oxford College of Marketing a declarat "star quality" ca fiind plus-valoarea in marketingul mondial.

La valoarea pe care o are, Halep merită să fie mult mai bine cotată ca marketing.

Stafful ei de marketing pare departe de nr1 WTA", a scris Dan Negru pe Facebook. 

CITEȘTE ȘI Meserii la mare căutare pentru români, salarii pe măsură! Ce arată studiile

Critici la adresa lui Dan Negru


Opinia prezentatorului TV nu a fost împărtășită de internauți, care au criticat-o: "Domnul Dan Negru, sa nu fim ipocriti, Halep are valoarea Sharapovei?Simona acum incepe a fi cunoscuta pe cand Sharapova...m despre ce vorbim?!" / "Nu văd scopul discuției? Simona nu a declarat nimic în acest sens ! Ce căcat creați discuții ?".

VEZI ȘI Întâlnire Gușă-Ghiță-Andronic. Chirieac: Sper că se va putea ajunge acolo