Dan Negru, mesaj după 20 de Revelioane. "S-a amânat, vor să-l anuleze"

Dan Negru a povestit despre secretele celor 20 de Revelioane pe care le-a prezentat la Antena 1. Care este mesajul lui pentru români și ce spune despre ediția de anul acesta.

"S-a amânat Revelionul. S-a dus naibii, nu se mai ține. Vor să-l anuleze, vor să-l pună pe 3 spre 4 ianuarie", a glumit Dan Negru la începutul interviului de la Antena 3. 

"Lumea se miră... 20 de Revelioane? Da nu e nicio mirare! La noi longevitatea e o mirare, habar nu am de ce. E bine că sunt. Am avut noroc să prind Revelioane și cu Gică Petrescu și cu Dorian Popa. Asta cu Revelionul e o bătălie a tuturor televiziunilor, că am văzut zilele trecute. Toți fac Revelioane. Acum e mai greu să faci Revelioane decât acum 20 de ani, pentru că atunci erau trei televiziuni: PRO TV, Antena 1 și TVR", a spus Dan Negru. 

Cheia succesului Revelioanelor lui Dan Negru. Când încep filmările. 

"Filmările încep undeva prin toamnă. Când ai de-a face cu actori mișto, cu actori mari, momentele îți ies. Nu trebuie să te chinui. Secretul ține și de ingrediente. Să ai oameni frumoși, să ai oameni cool, oameni mișto care-ți asigură un succes. Îmi amintesc că nu a existat, cred că din cele 20 de Revelioane, nu am ratat-o niciodată spre exemplu pe Stela Popescu, niciodată. Arșinel, nu l-am ratat niciodată. Arșinel va fi prezent și în Revelionul de anul acesta. Florin Piersic a fost adeseori. Sunt oameni care îți garantează un succes, dar să știi că și ăștia de acum sunt foarte cool și mișto și tari. E greu de găsit secretul succesului", a adăugat el, în direct la Antena 3. 

"Am mari emoții. Mă ... pe mine de emoții, recunosc. Când nu mai ai emoții nu are rost să mai faci jobul ăsta de televiziune. Evident că am mari emoții. E o întregă echipă în spate".

Mesajul pentru români

"Eu îi sfătuiesc pe toți să nu se uite. Dacă m-a mâncat să o zic, o zic. Nu vă uitați la televizor, nu vă uitați la laptopuri, nu vă uitați pe ecranele de la calculatoare în noaptea de Revelion. Găsiți-vă oameni în jur, prieteni, familie. Durata medie de viața a unui român e de 60, 65, maxim 70 și ceva. Pai nu-i păcat să vă irosiți atâtea Revelioane în fața televizoarelor? Lăsați-le în durerea lor de televizoare. Bucurați-vă de oameni, nu de ecrane. Să nu o zic pe asta, așa-i?", a mai glumit prezentatorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel