Dan Negru: Mamaie, caută-ţi nepoţii

dan-negru
dan-negru

Prezentatorul Dan Negru este foarte dezamăgit de recentele întâmplări care au transformat una dintre cele mai importante competiții muzicale din România într-o ”epavă” pe cale de dispariție.

Dan Negru și-a amintit cu nostalgie de momentele în care Festivalul de la Mamaia reușea să obțină audiențe record și a tras un semnal de alarmă asupra faptului că a devenit cu timpul o simplă amintire. "Citesc şi aud că festivalul Mamaia e la mâna unor fonduri anul ăsta şi că sunt şanse mici ca el să mai existe.

Am prezentat Mamaia de două ori şi ţin minte că într-o dimineaţă, după o seară de festival, Titus Munteanu, producătorul show-ului, a spus la micul dejun că în seara de dinainte audienţa tv a festivalului a fost cu mult peste cea a unui meci dintre Dinamo şi Real Madrid, difuzat în acelaşi timp...", potrivit stiridecluj.ro.

"Nu cred că Mamaia, îmbrăcată ca-n 2013, nu poate să redevină o atracţie pentru nepoţii care au uitat-o! Dar cine s-o îmbrace pe mamaie ca-n 2013? Mamaie, caută-ţi nepoţii!", a postat Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel