Dan Negru, lovitură dură pentru presa de scandal

Dan Negru
Dan Negru

Dan Negru le-a dat o replică genială jurnaliștilor din presa tabloidă care consideră că doar cu nonvalori pot face audiență.

Prin "Next Star", Dan Negru și-a spălat toate păcatele tinereții, după cum mărturisea chiar prezentatorul TV în urmă cu câteva luni. 

VEZI ȘI: Dan Negru, greșeala de la 18 ani care-l macină și azi: Dobitoc am fost

În prezent, emisiunea prezentată de îndrăgita vedeta s-a impus ca lider de audienţă, atât în rândul telespectatorilor din mediul urban, cât şi la nivel naţional. "Next Star" este un show care merită văzut deoarece se îmbină perfect talentul, emoția cu pauzele de râs, copiii care pășesc pe scena de la Antena 1 fiind de-a dreptul impresionanți. 

Legat de valorile promovate la celebra emisiune, Dan Negru a spus: "Primul Next Star a fost decernat de Hagi, apoi Radu Beligan și azi va fi dat de Florin Piersic... Ce amintiri vor avea puștii... Pe cei care spun că publicul caută la tv doar pitici porno, curve și violuri îi rog să caute audiențele tv de anul acesta, acolo unde Next Star este în vârful clasamentului. Așa, cu copii, cu Hagi, Beligan sau Piersic... Deci?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel