Dan Negru, imaginile revoltei la câțiva pași de parada militară: "Totul e praf" - VIDEO

Vedeta Antena 1, Dan Negru, a ales să sărbătorească altfel Ziua Națională a României, dând o mare palmă autorităților române. 

Dan Negru a postat un mesaj acid de 1 decembrie, la adresa autorităților din țara noastră, care au lăsat în paragină casa celui care a avut un rol major în Unirea de la 1 decembrie.

Prezentatorul TV a publicat pe pagina sa de Facebook imagini filmate chiar de el la casa lui Ion C. Brătianu, aflată în paragină.

I-ați văzut zilele astea pe toți cu tricolorul în piept și cu numele lui Brătianu pe buze? Păi, hai să v-arăt atunci casa lui Brătianu din centrul Bucureștiului. E la câteva străzi distanță de locul unde se ține parada de 1 Decembrie. Brătianu, prim-ministrul Marii Uniri, a contribuit decisiv la Unirea de la 1 Decembrie și e considerat unul dintre cei mai importanți politicieni români din toate timpurile. Asta e casa lui din centrul Capitalei. Printre porumbei, șobolani și gunoaie. O ruină. Totul e praf. Decembrie 2019. Așa arată casa lui Brătianu. În rest... La mulți ani, România!", a spus Dan Negru pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel