Urmărește emisiunea live


Dan Cristian Popescu, viceprimar PNL Sector 2: „Dăm 6.000 de lei fiecărei asociații de proprietari"

Dan Cristian Popescu, viceprimarul PNL al Sectorului 2
Dan Cristian Popescu, viceprimarul PNL al Sectorului 2

Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local a Sectorului 2 de ieri s-a aflat un proiect de hotărâre inițiat de viceprimarul PNL Dan Cristian Popescu, prin care Primăria Sectorului 2 sprijină asociațiile de proprietari pentru achiziționarea și instalarea unei platforme pentru colectarea selectivă.

Concret, administrația publică oferă un ajutor de 50 % din prețul platformei, în cuantmum de maximum 6.000 de lei. Acest ajutor vine în completarea proiectului „Taxă 0 la gunoi".

La ieșirea din sala de consiliu, viceprimarul Dan Cristian Popescu ne-a explicat principiul proiectului: „Știți bine că am insistat mult pentru acest demers de a colecta selectiv în Sectorul 2. De altfel, toți cei care vor să beneficieze de programul „Taxă Zero" la gunoi trebuie să facă acest lucru.

Astfel, pentru a facilita colectarea selectivă, oferim un ajutor de maximum 6.000 de lei pentru fiecare asociație de proprietari în vederea achiziționării și instalării unei platforme supraterane închise. Locatarii hotărăsc cât de mare să fie, unde să fie amplasată, iar noi îi sprijinim în tot acest demers".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel