Dan Cristian Popescu: Sectorul 2, pregătit pentru Euro 2020

Dan Cristian Popescu: Pentru câteva săptămâni lumea va fi cu ochii pe noi
Dan Cristian Popescu: Pentru câteva săptămâni lumea va fi cu ochii pe noi

Dan Cristian Popescu, viceprimarul PNL al Sectorului 2,  într-o postare pe pagina de Facebook, se arată nerăbdător pentru evenimentul anului care este Campionatul European de Fotbal, cele patru partide desfășurându-se chiar în Sectorul 2.

Cu toate că mai sunt doar câteva luni până când Bucureștiul va fi gazda celui mai important eveniment de la summitul NATO din 2008, edilii Capitalei nu par deloc preocupați. Singurul care pare a fi conștient de importanța evenimentului este viceprimarul PNL al sectorului 2, Dan Cristian Popescu. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Dan Cristian Popescu se arată încântat de șansa pe care o are Bucureștiul și de faptul că toate meciurile se vor desfășura chiar în sectorul 2, arătându-se nerăbdător și chiar salutând echipa națională a Austriei și pe cea a Ucrainei, formații ce vor evolua cu siguranță pe Arena Națională. 

Contactat telefonic pentru a vedea cât de pregătit este cu adevărat Sectorul 2 pentru a îi primi pe cei aproape 200.000 de fani așteptați din toată Europa, viceprimarul Dan Cristian Popescu ne-a declarat: ”Euro 2020 la București va fi un eveniment incredibil de important. Pentru câteva săptămâni lumea va fi cu ochii pe noi; este o provocare iar noi, în sectorul 2, vom fi pregătiți de organizarea turneului.(...) Nu pot să vorbesc despre stadionele sau de metroul promis de fostul guvern PSD, pot să va spun doar ce am făcut noi la nivel local. Noi suntem pregătiți. Toată zona Parcului Național și a străzilor adiacente este în curs de amenajare și va fi cu siguranță gata până la startul Euro 2020”. 

Întrebat despre șansele bucureștenilor de a îi vedea pe Arena Națională pe tricolori, viceprimarul Dan Cristian Popescu, un cunoscut microbist, s-a arătat optimist: “Urmează două finale pentru noi. O să fie foarte greu. Mai ales meciul cu Islanda. Dar sunt foarte convins că ne vom califica. Mirel Rădoi a demonstrat că poate să motiveze jucătorii și să obțînă rezultate fantastice. 

Euro 2020 va fi a 16-a ediție a turneului final european și va aniversa, totodată, 60 de ani de la fondarea competiției. Pentru prima oară în istorie, turneul final va fi găzduit de 12 orașe și se va desfășura între 12 iunie și 12 iulie. La București, pe Arena Națională, în sectorul 2, vor avea loc patru meciuri, trei din faza grupelor și o optime de finală. Până în prezent se cunosc doar două dintre echipele ce vor evolua pe Arena Națională din București, aceastea fiind reprezentativele Austriei și Ucrainei. Naționala României poate să se califice pentru turneul final și poate disputa meciurile la București, dacă reușește să treacă, în martie, de meciurile de baraj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel