Dan Cristian Popescu, inițiativă privind modernizarea stadionului Dinamo

Dan Cristian Popescu, viceprimarul PNL al Sectorului 2
Dan Cristian Popescu, viceprimarul PNL al Sectorului 2

Consiliului Local al Sectorului 2 al Municipiului București a adoptat miercuri proiectul de hotărâre inițiat de viceprimarul Dan Cristian Popescu, care vizează trecerea stadionului Dinamo din patrimoniul și administrarea Ministerului de Interne, în patrimoniul și administrarea municipalității locale. 

Proiectul a fost votat cu o majoritate covârșitoare, 22 de voturi pentru, 3 abțineri și un vot contra, fiind atât o victorie pentru fanii dinamoviști, cât și o victorie politica a viceprimarului PNL, Dan Cristian Popescu.

Sedința de consiliu nu a fost lipsită de incidente. În ciuda votului zdrobitor, au existat contestatari care au susținut că proiectul nu ar fi o prioritate.

„Exista mulți contestatari ai acestui proiect. Pe toți îi invit să organizeze un meci pe stadioului Dinamo.(...) În weekend am avut onoare să îl am invitat pe unul dintre cele mai mari vârfuri europene, Mario Jardel. Am organizat împreuna cu Marius Niculae un meci caritabil pentru Fundația Hospice Casa Speranței. Vă mărturisesc că mi-a fost rușine când l-am dus la stadion.(...) Este o ruină. Și din cauza lipsei de investiții, atât noi, organizatorii, ne-am lovit de foarte multe probleme dar, cel mai important, publicul nu s-a putut bucura pe cât merita de spectacolul fotbalistic" a mai adăugat Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel