Dan Cristian Popescu a dat startul votului în Sectorul 2

Dan Cristian Popescu,   viceprimarul PNL al Sectorului 2, a uimit pe toată lumea în ziua votului. El a sfidat clișeele tipice care spun că electoraul de dreapta votează în general după-amiază. 

Dan Cristian Popescu a fost primul la secția de votare, luându-i chiar pe nepregătite pe cei din secție, care nu se așteptau ca vreun politician să fie cel ce dă startul la vot.

"Am ținut să votez la prima oră din mai multe motive. Vreau ca gestul meu să fie perceput și ca un îndemn pentru toți cetățenii să iasă la vot, să își exprime opțiunea politică și să o facă cât mai repede, să nu o împingă spre ultimele ore ale zilei, când, din diverse motive – oboseală, comoditatea, descurajare – apare mirajul absenteismului la vot. Al doilea motiv a ținut de partea practică. Azi am o zi foarte încărcată deoarece voi merge personal în inspecție la centrele de votare pentru a mă asigura că niciunui cetățean nu îi este afectat dreptul la vot." a declarat la ieșirea de la urne, viceprimarul PNL al sectorului 2, Dan Cristian Popescu.

Peste 220.000 de oameni sunt așteptați la vot în sectorul 2 în ziua alegerilor, până la ora 16.00 procesul electoral desfășurându-se fără niciun incident major.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel