Daniel Constantin: Îmi voi da demisia din toate funcțiile. În ce partid se va înscrie

Mircea F. Cristian / 05 noi 2019 / 20:27

Mai mulți parlamentari Pro România au votat luni Guvernul Orban, printre ei Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu, membri fondatori.

Invitat la ”Legile Puterii”, la Realitatea Tv, a promis că-și va da demisia din toate funcțiile pe are le are în PRO România.

”Am avut o convorbire telefonică cu Victor Ponta chiar cu jumătate de oră înainte de votul de învestitură și am spus că dacă asta este opinia sa personală, nu-mi trebuie opinia întregului partid, pe care o respect, desigur, dar, când am pornit acest proiect, am avut o înțelegere cu domnia sa. Dacă dânsul va considera că asta este decizia pe care trebuie să o luăm, să nu-i pună pe colegii din Pro România să-i suspende pe fondatorii partidului, pe mine sau pe Sorin Cîmpeanu. O să-mi prezint în prima ședință - atunci când o să le explic colegilor ce s-a întâmplat - demisia din toate funcțiile. După cum știți, eu am plecat în 2017 din funcția de vice-premier, deci nu funcțiile mă caracterizează. Nu mi-am negociat funcții”, a declarat Daniel Constantin.

Nu vreau să târâm Pro România în noroi. Am o relație bună cu PNL, dar nu știu ce voi face. Nu mi-am pus problema să plec în altă parte”, a completat el.