Dan Chitic, REVOLTAT: Nu se fac numărători paralele în diaspora! Credeți că zboară avioanele din Jakarta cu voturile la BEC?

 Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Dan Chitic subliniază că în diaspora nu se fac numărători paralele ale voturilor. Mai mult, sacii cu buletinele de vot nu mai ajung la BEC, precizează avocatul. 

Avocatul Dan Chitic s-a arătat indignat în direct la România TV în privința votului din diaspora ce se desfășoară pe parcursul a trei zile. Mai mult, acesta a precizat că în străinătate nu există numărătoare paralelă, iar sacii cu voturi nu mai ajung în țară, la Biroul Electoral Central. 

”Domnule, votul din diaspora este extraordinar de important. (...) Ia uite, s-a ajuns la trei zile de vot! O chestiune absolut aberantă (...) Domnule, nu se fac numărători paralele în diaspora. Deci este singurul loc în care decide în proporție de 99,99% STS-ul. Voturile alea nu ajung aici în saci... se duc.. Doamne, iartă-mă! Credeți că o să zboare avioanele din Jakarta cu voturile la BEC? Cert este că există un soft, și el funcționează. Este un soft ținut de o instituție secretă. Nu știm pe ce algoritm funcționează. Noi ne punem întrebarea acum: e bun softul? Singura chestiune pe care o putem face este să încercăm să oprim această alunecare inexorabilă către o președinție absolutistă. Cum? Ieșim masiv la vot. În țară, există numărătoare paralelă. Trebuie să ieșim și să spunem că ne-am săturat de ură”, a precizat avocatul Dan Chitic în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel