Dan Bucura, tricou cu ”Rușine, Bădulescu!”, la B1 TV, după conflictul cu Elena Cristian. ”Am rămas șocat. Jalnic, teribil, groaznic!”

Jurnalistul Dan Bucura a mers, joi seară, la B1 TV, cu un tricou inscripționat cu mesajul ”Rușine, Bădulescu!”. 

Jurnalistul a cerut permisiunea să-și explice mesajul de pe tricou. 

El a spus, la B1 TV, în emisiunea lui Silviu Mănăstire că ”Bădulescu este viceprimarul nostru, al Capitalei, din nefericire, un domn pe care l-am cunoscut recent.” Dan Bucura nu a dorit să-și spună experiența sa personală cu viceprimarul Aurelian Bădulescu, menționând doar că viceprimarul i-a amenințat familia într-o emisiune. 

Jurnalistul Dan Bucura a dezvăluit ulterior că s-a prezentat cu respectivul tricou în semn de solidaritate cu jurnalista Elena Cristian, redactor-șef DCBusiness, o jurnalistă cu multă experiență în presă, care a fost jignită incalificabil de către viceprimarul municipiului București, la un post de televiziune. 

”Am rămas șocat, dragă Silviu, acest distins domn viceprimar se adresa unei colege jurnaliste, Elena Cristian, jignind-o într-un mod... Nu vorbesc că e o jurnalistă, dar, în primul rând, este o femeie. L-am văzut pe acest Bădulescu adresându-i-se într-un mod jalnic, teribil, groaznic. Dacă acești oameni reprezintă un oraș, șansele sunt două: ori pleacă ei, ori plecăm noi!” a spus Dan Bucura, la B1 TV. 

Vezi și: Viceprimarul Gabrielei Firea, Aurelian Bădulescu, pus la punct de Elena Cristian după IZBUCNIREA de la România TV

Elena Cristian, DECIZIE după disputa cu viceprimarul lui Firea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel