Dan Barna, răspuns despre candidatura la prezidenţiale

USR
USR

Dan Barna, despre candidatura la prezidențiale: Nu pot să confirm. Sigur vom avea candidat.

Președintele USR Dan Barna a declarat, în emisiunea "Marius Tuca Show", că nu poate confirma dacă va fi prezidențiabilul USR PLUS, dar în mod sigur va exista un candidat propriu. Întrebat dacă va fi candidat la prezidențiale, Dan Barna a spus: "Nu pot să confirm acest lucru. Eu confirm faptul cert că Alianța USR PLUS va avea un candidat cert la alegerile prezidențiale. Am spus de când am fost ales președinte USR că USR va avea candidați la toat ciclurile electorale", relatează Mediafax.

Legat de Klaus Iohannis, Barna a afirmat: "În cele câteva interacțiuni pe care le-am avut de când sunt în politic, e suprinzător un om cu simțul umorului, deși nu pare. La ultima întâlnire, când i-am spus că vom avea candidat și mi-a zis e și firesc. E un om care s-a luptat să apere societatea. E un om care a rămas consecvent pe niște principii și valori".

"Nu i-am spus dl Iohannis că nu îl mai susținem, ci că vom avea candidat propriu. Dl Iohannis ne-a spus și normal, v-a susținut trei sferturi din România. Se referea strict la asta cu candidatura la prezidențiale. Așa istoric nu există nimic. Dacă aici (faptul că suntem ambii din Sibiu – n.r.) ar trebui să înțeleg ceva, nu mă prind. Relația mea cu dl Iohannis este foarte deschisă și onestă", a mai spus liderul USR, la Marius Tuca Show.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel