Rareș Bogdan, fază din lift cu Dan Barna. Liderul USR s-a enervat: Fabulează! Nu a existat

Dan Barna FOTO AGERPRES
Dan Barna FOTO AGERPRES

Dan Barna îi răspunde lui Rareş Bogdan, care l-a acuzat de aroganţă, şi lansează un atac voalat şi la adresa Violetei Alexandru. 

"Rareș Bogdan fabulează voios într-un interviu de pe Hotnews povestind o întâmplare inexistentă în care folosește numele meu.

Presupun că europarlamentarul Bogdan a rămas cu niște replici programate și neprestate în campania pentru prezidențiale și, de nevoie, le livrează acum. Ne-am întâlnit săptămâna trecută într-un lift plin, unde ne-am salutat colegial. Atât. Tot restul scenariului este o invenție pură.

Probabil e și ăsta un fel de a evita să vorbești despre modalitatea scandaloasă de legiferare prin zeci de ordonanțe confuze sau de-a dreptul ilegale, adoptate noaptea în Guvern. Sau despre "liberalii" care votează PUZ-uri cot la cot cu PSD prin consiliile locale.

Cât despre cum să vorbești cu o doamnă care operează lifturi, ăsta e un subiect pe care, domnule Rareș Bogdan, trebuie să îl abordați cu doamna Violeta Alexandru.

Știți bine de ce.", a scris Dan Barna pe pagina sa de Facebook. 

Rareş Bogdan: Barna e arogant

"Era arogant. Păi mă întâlnesc cu el în lift, sta așa pe spate... Îi zic: "Băi, alo! Fii, măi, om. Vorbește cu liftiera, vorbește cu... suntem cinci oameni în lift. Ce-i cu tine, mă, zi, așa vrei să faci politică?!". Deci, părerea mea e, când îl ai pe Dacian, să optezi pentru candidatura lui (Dan Barna - n.r.)... Eu m-am bucurat, că pe lângă el, Klaus al nostru părea om de lume, pe lângă Barna...", a declarat Rareş Bogdan într-un interviu pentru Hotnews. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel