Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Dan Barna, despre protestele USR din Parlament

Dan Barna, deputat și președinte al Uniunii Salvați România a discutat la DC News, cu Val Vâlcu, pe tema celor mai importante subiecte politice din România. 

Liderul USR a discutat și despre șicanele din Parlament, îndreptate spre coaliția de guvernare. USRiștii au organizat mai multe proteste în Parlament, au pus muzică în comisia specială pentru legile justiției și au realizat mai multe filmări care au ajuns apoi virale. 

 

Barna: „Ceea ce se întâmpla în Parlament este total necunoscut societății"

„Ceea ce se întâmpla în Parlament era total necunoscut societății. Cele mai multe mesaje pe care eu și colegii le primim, spun că `dom'le, de când ați fost dumneavoastră acolo, voi, USR-ul de când ați intrat în Parlament, în sfârșit vedem ce naiba se întâmplă acolo, că noi credeam că e ceva, dar nimeni nu vedea`. Faptul că am făcut vizibilă activitatea parlamentară e un lucru foarte important. Oamenii au început să vadă și au început să înțeleagă. Ceea ce mi-au spus oamenii din stradă și dintre cei care au venit în USR în ultimele luni, au zis: `până acum credeam că dacă dau un like pe Facebook sau eventual merg în stradă, e suficient`. Acum au înțeles că dacă nu ne implicăm în politică, în asociații locale, nu o să se schimbe nimic. Ăsta e și  mesajul pe care-l transmit oamenilor. Dacă vrem să fie mai bine și vrem `o țară ca afară`, astea se pot întâmpla numai dacă oamenii de calitate din viața reală, antreprenori, profesioniști din orice domeniu, se implică și politic, pentru că infecțiile din spitale sunt politică, gropile din asfalt sunt politică. Nu o să se schimbe domnul Tăriceanu că vrem noi să fie mai bine", a declarat Barna în exclusivitate pentru DC News.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel