Dan Barna - Cosette Chichirău, scandal de fraudă în USR! Mircea Badea: Când patinează musca pe creier, unde ajungem?

Acuzații de fraudă la votul intern din USR. Din 16.000 de membri au votat doar 7.000 și sunt făcute acuzații grave cu privire la implicarea lui Cosette Chichirău. 

Mircea Badea a reacționat la suspiciunile de fraudă la votul intern din USR: ”În USR sunt hoți? Ce facem în țara asta dacă și la USR sunt potențiali hoți. Ce facem noi? Să vină Blaga! Că Blaga a fost investigat de justiție și e imaculat. ”Suspiciuni de fraudă la votul intern din USR, scrutin a fost prelungit cu două zile”. Ia uite, exact ca la diaspora!”. 

Neregulile ar fi fost la votul online prin care toți membrii de partid își aleg președintele. 

”Deci ei n-au fost în stare, la un răhățel de partid - când spun răhățel, nu e ca să insult, ci să arăt dimensiunea mititică- să aibă un sistem de vot online beton? În schimb, îi auzi vorbind pe la ”tocșoaie” că vor un sistem de vot electronic funcțional pe planetă, pentru românașul care o arde la Noua Zeelandă și vrea el să voteze, pentru că-l interesează mult ce se întâmplă în România, el fiind în Noua Zeelandă, bă, de la ei de la calculator, să zică ”Barna” și gata nene!” a comentat Mircea Badea care a adăugat: ”Păi cum măi, USR-iștilor, măi? Văd că e complicat, că voi la partidulețul vostru n-ați reușit să faceți un sistem de vot, ia uite, există suspiciuni de fraudă. ”Fără hoție ajungem departe!”. Dar fără creier unde ajungem? Ei ziceau că vor sistem de vot pentru 18 milioane de alegători, că ce așa de complicat. Păi nu știu, văd că voi, la 16.000 de membri, tușiți. Măi, pricepuților, măi, meseriașilor. Băi, dar când patinează musca pe creier, unde ajungem?”.

Acuzațiile o vizează direct pe Cosette Chichirău și organizația pe care o conduce în Iași. Filiala USR Iași ar fi creat sute de adrese de e-mail și multe s-au suprapus cu adresele deja înregistrate în sistem și așa ar fi periclitat votul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel