Dan Bălan, jurat la Vocea Ucrainei. Ce a făcut când a auzit Dragostea din tei

Jurat la „Vocea Ucrainei”, Dan Bălan a avut o surpriză uriașă când a auzit la audițiile pe nevăzute hitul „Dragostea din tei” al fostei trupe O-Zone din care a făcut parte. Dan Bălan a apăsat primul butonul, curios să vadă cine s-a încumetat să îi cânte melodia. „Vocea Ucrainei” se difuzează în Ucraina la postul 1plus1 și este același format cu „Vocea României”, show transmis la Pro TV.

Tânăra de la „Vocea Ucrainei” care l-a impresionat pe Dan Bălan este Katerina Begu, de 26 de ani, care a cântat „Dragostea din tei” într-o română impecabilă. Ea s-a declarat din start o admiratoare înfocată a lui Dan Bălan. La doar 12 secunde de când Katerina a început să cânte, Dan Bălan și o altă jurată au apăsat simultan butonul și s-au întors să vadă concurenta. Până la finalul piesei însă, Katerina i-a convins și pe ceilalți doi jurați să apese butonul și să-și întoarcă scaunele.

Dan Bălan a urcat pe scenă să cânte „Dragostea din tei”

Impresionat de interpretarea originală a concurentei de la „Vocea Ucrainei”, Dan Bălan s-a ridicat din scaunul de jurat și a mers pe scenă pentru a o îmbrățișa și pentru a face un duet impresionant. Momentul artistic realizat de Katerina Begu și Dan Bălan la „Vocea Ucrainei” a adunat pe YouTube peste trei milioane de vizualizări. La final, Katerina Begu a ales să facă parte din echipa lui Dan Bălan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel