Dan Anca, noul antrenor principal al echipei de handbal masculin CSM Bucureşti

Dan Anca a fost numit sâmbătă în funcţia de antrenor principal al echipei de handbal seniori a CSM Bucureşti, informează un comunicat al clubului din Capitală.

Tehnicianul în vârstă de 39 de ani a fost promovat de la formaţia de juniori 1 a grupării bucureştene.

Handbalul masculin la Clubul Sportiv Municipal din Bucureşti intră într-o nouă eră odată cu startul noului sezon. 'Tigrii' merg pe mâna jucătorilor români tineri, de perspectivă, cei mai mulţi dintre ei promovaţi din pepiniera proprie. Pe aceeaşi direcţie se merge şi la nivelul băncii tehnice, acolo unde a fost numit antrenor principal Dan Anca, omul care lucrează cu juniorii CSM Bucureşti de aproape un deceniu, timp în care a fost, în diferite perioade, cooptat şi în staff-ul tehnic al seniorilor.
Dan Anca are multiple titluri de campion naţional la echipele masculine de juniori, în ultimii trei ani terminând de două ori pe cea mai înaltă treaptă a podiumului competiţiei interne, se arată în comunicat.

Pentru sezonul care bate la uşă, noul antrenor al tigrilor îşi doreşte să formeze o echipă cât mai competitivă, care să se lupte de la egal la egal cu celelalte formaţii puternice din Liga Zimbrilor.

Mă bucur de această numire care vine după o perioadă de zece ani petrecuţi în curtea CSM-ului. Am trecut prin toate etapele pe care le poate parcurge un club profesionist, am făcut parte din colectivul tehnic care a obţinut Cupa României şi trei titluri de vicecampion. În ultimii trei ani am fost antrenor principal al echipelor de juniori 1 şi Divizia A, perioadă în care am obţinut două titluri de campion şi unul de vicecampion. Mă simt onorat că fac parte din acest nou proiect în care avem jucători tineri formaţi în centrul nostru. Cu ei şi cu jucătorii experimentaţi sperăm să formăm un grup puternic. Strict legat de handbal, ceea ce îmi propun pentru sezonul acesta este să practicăm un joc frumos şi să creştem de la o etapă la alta, a declarat Dan Anca, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel