Daea: Nu am nimic cu cormoranii. Am cu hrana românilor

Petre Daea
Petre Daea

Petre Daea, a explicat, în direct la un post de televiziune, cum s-a ajuns să se vorbească atât de mult despre cormorani, ”problemă extrem de importantă la nivelul Uniunii Europene”, după cum susține ministrul Agriculturii.

”Nu am nimic cu cormoranii. Am cu hrana românilor și cu peștii care asigură hrana românilor, o parte din hrana românilor. Eu fiind la Bruxelles, acolo am avut o întrebare adresată de un europarlamentar foarte valoros al țării. Norica Nicolai a ridicat în comisia de pescuit această problemă, o problemă extrem de importantă la nivelul Uniunii Europene, dar cu un impact extraordinar de pronunțat în țară.

Am răspuns atunci și am spus că am avut o întâlnire cu comisarul în domeniu și pentru a fi explicit am spus că sunt atât de mulți cormorani în România încât nu se mai feresc de oameni și fac baie în piscine. Iată cum au decupat din această intervenție a mea, partea aceasta care nu s-a înțeles”, a declarat ministrul Agriculturii, Petre Daea, într-o intervenție telefonică la România TV. 

Vezi și: 

Avalanșe pe Transfăgărășan! Imagini surprinse de drumari

Andronescu - Turcan, URLETE. SCANDAL uriaș pe buget

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel