Dadashev, boxer mort. Mesajul emoționant al soției, Elizaveta Apushkina

Elizaveta Apushkina, Maxim Dadashev și Daniel, copilul lor. foto: Instagram
Elizaveta Apushkina, Maxim Dadashev și Daniel, copilul lor. foto: Instagram

Elizaveta Apushkina, 28 de ani, e extrem de afectată de decesul soţului său, boxerul Maxim Dadashev, care a încetat din viaţă ca urmare a problemelor apărute după lupta cu Subriel Matias.

Elizaveta Apushkina a postat pe reţelele de socializare un mesaj tulburător.

"Iubirea mea, vei fi mereu în inima mea, sufletul meu e rupt în două fără tine. Nu îmi vine să cred, îţi mulţumesc pentru 11 ani de iubire, 11 ani de fericire şi un fiu minunat. El e tot ce mi-a rămas şi singurul care îmi dă puterea să continuu în aceste momente grele", a scris Elizaveta pe o reţea de socializare, citată de The Sun. ”Voi continua să cresc copilul nostru să ajunge m mare așa cum ar fi făcut-o tatăl său. Aș vrea să mulțumesc tuturor pentru grija pe care i-au arătat-o lui Maxim de-a lungul ultimelor zile”, a declarat ea presei, citată de 7news.com.

Cei doi erau împreună de 11 ani, iar Elizaveta a fost alături de Maxim în fiecare etapă a carierei sale sportive. În urmă cu doi ani, cei doi au avut bucuria să îl aducă pe lume pe Daniel, lucru care i-a unit şi mai mult. Acum, odată cu decesul boxerului, jumătatea sa e cu moralul la pământ, însă fiul lor îi va da puterea Elizavretei să continue.

Maxim Dadashev a suferit o înfrângere prin KO de la Subriel Matias, iar rusul a fost dus de urgenţă la sptl unde a fost operat, apoi medicii au apelat la coma indusă. Marţi, după trei zile de luptă, corpul lui Dadashev a cedat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel