Dacian Cioloș, de acord cu Ludovic Orban. Cerere către USR, după ieșirea ALDE de la guvernare

Dacian Cioloș
Dacian Cioloș

PLUS a luat mai multe decizii astăzi, pe care le propune USR-ului. 

Conducerea partidului lui Dacian Cioloș consideră oportună organizarea alegerilor anticipate, după mutarea lui Călin Popescu Tăriceanu. 

”Luând în seamă degringolada actualei guvernări, Biroul Național al PLUS a reiterat necesitatea organizării unor alegeri anticipate. Membrii Biroului Național al PLUS consideră că situația catastrofală în care actuala guvernare a coaliției PSD-ALDE a adus țara reclamă o relegitimare la urne a majorității. Este nevoie de un guvern care să aibă susținere clară în Parlament, pe baza votului cetățenilor. România are nevoie de un proiect clar de guvernare, cu viziune pe termen lung. Falimentul statului ne arată că orice fel de improvizații și guvernări fără viziune dăunează interesului general. Este nevoie de deplina înțelegere a rolului Alianței USR PLUS mai cu seamă în aceste momente critice pentru România.” arată primul punct decis de PLUS și pus pe masa lui Dan Barna. 

PLUS mai cere revenirea la criteriile de integritate stabilite inițial, mandatarea lui Dacian Cioloș să prezinte opțiunile cu privire la guvernare, în tandem cu Dan Barna. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel