Dacian Cioloș, planuri de viitor. Nu exclude să înființeze un nou partid

Fostul premier Dacian Cioloș a vorbit, sâmbătă, la Europa FM, despre planurile sale de viitor pe termen scurt. 

”Pe termen scurt, asta fiind pe următorul an sau pe următorii 2-3 ani, mă gândesc foarte serios la modul în care pot să fiu de folos aici acasă, după tot ce am învățat în anii aceștia, pe de-o parte, și pe de altă parte, la modul în care pot să-mi mențin echipa sau o parte din echipa care s-a încropit la guvernare și să valorificăm momentul ăsta pe care îl trăiește societatea din care facem parte, care e modalitatea cea mai eficientă din punctul nostru de vedere de a fi utili”, a explicat Cioloș la Europa FM.

[citeste si]

Întrebat dacă se gândește să-și facă și un partid, fostul prim-ministru nu a exclus o astfel de variantă. ”Sigur, mă gândesc și la asta. Mă gândesc la toate soluțiile”, a precizat Cioloș, deși nu are convingerea că este cea mai bună variantă. ”În ultimii ani au apărut partide noi în România, dar cam toate au rămas acolo, se zbat să intre în Parlament, unele nici nu au reușit. Pe de altă parte, partidele mai vechi pe care le avem sunt de foarte multe hulite și și-au pierdut încrederea. Și atunci mă îintreb dacă soluția este să faci de fiecare dat un partid nou rămânând în aceeași politică sau să găsești modalitatea prin care să schimbi modul de a face politică indiferent de partid”.

Fostul premier susține că are în vedere însă mai multe variante: să stea în afara partidelor și să încerce să-și aducă contribuția prin alte forme de organizare la ameliorarea modului de a face politică, de a intra într-un partid și de a încerca prin exemplul propriu să arate că se poate face politica și altfel și soluția de a face un alt partid, însă teama sa e că lumea se plictisește repede de un partid și se întoarce până la urmă la ideea că toți sunt la fel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel