Dacian Cioloș, făcut praf la Senat. 'Parcă nu mai sunteți același'

Florina Jipa, senator UNPR, l-a taxat pe Dacian Cioloș după declarațiile de la Senat referitoare la cazul ANAF-Antena 3.

Politiciana s-a declarat dezamăgită de afirmațiile premierului după ce, în multe alte cazuri, i-a făcut o impresie foarte bună.

"Domnule prim-ministru, prin poziția pe care ați ocupat-o în fața noastră, mă faceți să îmi scadă încrederea în dumneavoastră. Parcă nu mai sunteți același. Nu vă stricați imaginea. Ați fost până acum apreciat până dincolo de limite. Astăzi ați venit să ne spuneți că s-a respectat legea, că totul este în regulă și că aceste cinci televiziuni trebuie evacuate. Domnule Cioloș, dumneavoastră aveți la îndemână toate instrumentele necesare pentru a rezolva cazul. Cei care v-au făcut speechul au făcut multe greșeli, dar nu o să le corectez eu", a spus Florina Jipa în plenul Senatului.

Dacian Cioloş a declarat, miercuri, în plenul Senatului, că ANAF pune în aplicare o decizie definitivă a justiţiei în cazul posturilor de televiziune ale grupului Intact şi a precizat, în acelaşi timp, că libertatea de exprimare va fi apărată ferm.

"Statul român este proprietarul acelor clădiri şi este datoria instituţiilor statului să-şi controleze aceste bunuri, aşa cum ele sunt atribuite prin decizie definitivă a instanţei", a spus premierul Dacian Cioloş, în plenul Senatului.

Şeful Executivului a mai spus că nu intră în atribuţiile Guvernului stabilirea termenului de evacuare şi nici prelungirea contractelor de închiriere a sediilor în care îşi desfăşoară activitatea posturile de televiziune.

Dacian Cioloş a mai declarat că "libertatea de exprimare va fi apărată ferm" şi că a cerut noii conduceri ANAF să-şi analizeze modul în care îşi desfăşoară activitatea, pentru că lucrează în interesul cetăţeanului.

VEZI ȘI: Radu Tudor, reacție furtunoasă: Cioloș își bate joc de Antena 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel