CUTREMUR ROMÂNIA. Cum s-a resimțit cutremurul în marile orașe

Cutremurul din noaptea de marți spre miercuri a fost resimţit în Muntenia, Moldova şi Sudul Transilvaniei.

În Capitală nu au fost apeluri la 112, după cutremurul de la 1:20. 

ISU Bucureşti Ilfov anunță că un echipaj ISU s-a deplasat în Centrul Vechi al Capitalei pentru a verifica situaţia. ”De la ora producerii cutremurului până în acest moment nu s-au înregistrat efecte. Echipajele ISU continuă monitorizarea eventualelor efecte. La nivelul unităţilor subordonate IGSU, până la această oră nu au fost raportate efecte”, informează Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, postată pe pagina de Facebook.

Nici în Iași nu a fost apeluri la 112. La cinematograful Republica s-au desprins câteva bucăţi de tencuială, imobilul fiind afectat de mai mulţi ani de intemperii.

[citeste si]

”Nu a fost niciun apel la serviciul de urgenţă 112, ca urmare a seismului produs în timpul nopţii. Echipele au constatat că au căzut câteva bucăţi de tencuială de pe câteva clădiri. Acestea erau mici şi nu au pus în pericol viaţa nimănui”, a precizat Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, potrivit Agerpres. 

În Brașov, un singur apel a fost înregistrat în urma cutremurului. În Braşov, cutremurul s-a simţit, dar nu a avut urmări. 

Două echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani au patrulat în zonele vulnerabile ale municipiilor Botoşani şi Dorohoi

"Echipajele au patrulat potrivit procedurilor, ei dorind să vadă dacă sunt elemente de construcţii căzute sau persoane în dificultate. Facem doar o recunoaştere a zonelor vulnerabile, iar în Botoşani şi Dorohoi sunt declarate zone vulnerabile doar centrele vechi" a afirmat șeful ISU, Cristian Amarandei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel