Cutremur România '77. Mărmureanu: Descoperire în casa lui Toma Caragiu

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Gheorghe Mărmureanu a mărturisit ce a găsit în casa lui Toma Caragiu, după cutremurul din 1977, în urma căruia actorul și-a pierdut viata.

"Nu cumva să cobori pe scări, te foarfecă. De exemplu, am fost la Toma Caragiu, l-am văzut. Am găsit masa lui cu paherele şi sticla verticale, intacte. El căzuse pe scări, în jos. A făcut greşeala să iasă pe scări. În nebunia aia de atunci, când nu ştii ce e cu tine... Cutremurul de pe 4 martie a fost puternic. Blocurile erau construite înainte de 1940", a povestit Gheorghe Mărmureanu, la România TV.

Grinda casei, băncile din școli, loc sigur?

"Depinde ce grindă ai sau nu mai ai, acum, cu noile construcţii. Cel mai elegant ar fi culcat lângă pat, jos. Sunt probleme cu copiii la şcoală. Unii spun să te bagi sub bancă su lângă bancă. Comunitatea European spune: copilul să fie sub bancă. Experienţele unui căpitan american: a luat 50 de păpusi şi le-a pus sub bancă şi lângă. Cele de lângă bancă nu au păţit nimic. Băncile au fost zdrobite. Depinde de fiecare scoala ce bănci are", a mai spus Gherghe Mărmureanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel