Cutremur puternic în România. Anunțul ISU

ISU București Ilfov a declarat că în Capitală nu au fost apeluri la 112 după cutremurul produs miercuri dimineaţă la orele 1,20 în zona Nereju, judeţul Vrancea, scrie Agerpres.

Un echipaj ISU s-a deplasat în Centrul Vechi al Capitalei pentru a verifica situaţia. Nu au fost raportate probleme la nicio unitate operativă proprie sau la alte imobile, precizează sursa citată.

De la ora producerii cutremurului până în acest moment nu s-au înregistrat efecte. Echipajele ISU continuă monitorizarea eventualelor efecte. La nivelul unităţilor subordonate IGSU, până la această oră nu au fost raportate efecte, potrivit unei informări a Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, postată pe pagina de Facebook, informează Agerpres.

Cutremurul a fost resimţit în Muntenia, Moldova şi Sudul Transilvaniei.

Potrivit aceleiași surse, Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat, de la producerea cutremurului, până la ora 2,00, două solicitări, a declarat pentru AGERPRES managerul instituţiei, Alis Grasu. Ea a precizat că în ambele cazuri au fost trimise echipaje şi că a fost vorba de atac de panică.

Un cutremur cu magnitudinea estimată iniţial 5,6 s-a produs miercuri dimineaţă la orele 1,20 în România, în zona Nereju, judeţul Vrancea, anunţă pe site-ul său Institutul american de geodezie (USGS).

Epicentrul a fost localizat la 6 kilometri vest de Nereju şi la o adâncime de 81 de kilometri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel