Cutremur. Exerciţiu, miercuri şi joi, în Bucureşti

Aplicație online - foto simbol
Aplicație online - foto simbol

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Dealul Spirii' Bucureşti-Ilfov va desfăşura, miercuri şi joi, un exerciţiu pentru verificarea capacităţii de răspuns în cazul unui seism.

"Acţiunile pentru gestionarea consecinţelor se vor desfăşura în mai multe locaţii din municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, la construcţii cu diferite destinaţii: de învăţământ (Universitatea Politehnică Bucureşti, Academia de Studii Economice Bucureşti), instituţie publică (Banca Naţională a României), fabrică, clădire de birouri şi un centru comercia, informează un comunicat al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

Vor fi puse în aplicare procedurile de lucru aferente situaţiilor tactice, care implică stingerea de incendii, salvarea de persoane surprinse în clădiri, acordarea primului ajutor calificat, triajul victimelor în puncte medicale avansate (corturi) şi transportul acestora la spitale. Potrivit sursei citate, în funcţie de scenariile specifice fiecărui obiectiv, acţiunile pentru intervenţie se vor desfăşura cu sprijinul celorlalte instituţii din cadrul Comitetelor pentru Situaţii de Urgenţă din Bucureşti şi Ilfov. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel