Cutremur de peste 7 grade România. Seismic Center, către directorul INFP: Sunteți pregătit să răspundeți cu funcția?

Cutremur
Cutremur

Administratorii paginii de Facebook "Seismic Center – Predicție și alertă cutremur", care ar fi prezis cutremurul din dimineața zilei de 28 octombrie 2018, par a fi în război cu Constantin Ionescu, directorul INFP.

”Conform Declarației publice oficiale a INFP producerea unui cutremur de minim 7 grade reprezintă o știre falsa. Domnilor in cauza care afirmați asemenea lucruri sunteți pregătiți sa răspundeți cu funcția și cu excluderea din domeniul de activitate in cazul in care acest cutremur se produce pana in Decembrie 2025?

De ce după zeci de ani de cercetări finanțate din bani publici nu aveti rezultate aplicabile in domeniul prognozei seismice, studiul precursorilor și predicției seismice la fel ca Institutul de Geofizică? Lista poate continua și cu altele din domeniul tranzacțiilor financiare supraestimate și netransparente ale acestui institut dar momentan nu dorim sa intram in aceste detalii la care avem și probe pe care sa le susținem inclusiv la DNA daca am dori sa verificăm”, au scris administratorii paginii ”Seismic Center”.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Seismic Center, predicție CUTREMUR de peste 7 grade. Constantin Ionescu, director INFP, explicații oficiale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel