Cuscrul lui Dincă, filmat cu camera ascunsă, despre fiul criminalului din Caracal: Îl arestează și pe el, a luat fetele și le-a dus la produs în Italia

Cuscrul lui Gheorghe Dincă face afirmații cutremurătoare. 

Jurnalista Antena 3 Evghenia Kironaki a mers sub acoperire la cuscrul lui Dincă, pe care l-a întrebat despre Gheorghe Dincă dacă a făcut ceea ce a făcut pentru prima oară.  "A făcut mereu, că lui îi plăcea tineretul, drăguța mea" a spus bărbatul despre Gheorghe Dincă, filmat cu camera ascunsă.

Din vorbă în vorbă, bărbatul a ajuns să vorbească despre ginerele său, fiul cel mare al lui Gheorghe Dincă, despre care spune, pe filmare, că duce fetele în Italia, descriind și un traseu: ”Mergem până în Ineu, luăm mașina, dar fără mine nu plecați. Ne duce ginerele meu, cunoaște traseul, îl face de 17-18 ani. Ne duce în Italia, ne cazează și ieși la produs. Are italieni, șmecheri mari.” a spus bărbatul potrivit înregistrării difuzate la Antena 3. 

"Dacă te duci în Vicenza, îți dă și bani. Toată noaptea iei 200 de euro” i-a spus cuscrul lui Dincă jurnalistei, despre care a crezut că e o puștoaică, o posibilă victimă. 

Mai mult, el crede că va fi arestat și ginerele său: ”Îl arestează și pe el- n.r. pe fiul cel mare al lui Dincă. A luat fetele și le-a dus în Italia la produs”. 

Discuția este despre fiul cel mare al lui Gheorghe Dincă, Daniel. Se pare că anchetatorii din cazul Caracal au fost și acasă la acesta. Daniel Dincă și-ar fi bătut cuscrul ca să nu vorbească, potrivit unei ipoteze lansate la Antena 3, bărbatul având urme de violență. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel