Curtea de Apel București, decizie pentru fostul director general al Electrica

Judecătorii de la Curtea de Apel București au dispus redeschiderea urmăririi penale pe numele fostului director general al Electrica.

Judecătorii de la Curtea de Apel București (CAB) au dispus redeschiderea urmăririi penale pe numele fostului director general al Electrica, Ioan Folescu, în dosarul în care este acuzat că a luat mită, potrivit Mediafax.

„Admite cererea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia Naţională Anticorupţie. În baza art. 335 alin. 4 C. proc. pen. constată legalitatea şi temeinicia ordonanţei nr. 3354/C/2019 din data de 14.11.2019 emisă de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia Naţională Anticorupţie, prin care a fost infirmată ordonanţa din 19.06.2018, emisă în dosarul nr. 550/P/2015. Confirmă redeschiderea urmăririi penale în dosarul nr. 550/P/2015 Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia Naţională Anticorupţie. În baza art. 275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă", conform deciziei Curții de Apel București.

Parchetul anticorupție a clasat dosarul în 2018 din lipsă de probe.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel