EXCLUSIV  Curse de linie la Aeroportul Băneasa. Alexandru Ivan: Vă dau o veste bună!

Alexandru Ivan, directorul Companiei Naționale Aeroportui București, a discutat despre cursele de linie de la Aeroportul Băneasa, dând drept exemplu Ungaria, în cadrul dezbaterii UPGRADE ROMANIA: MARILE PROIECTE DE INVESTIȚII ÎN 2019, organizată de Trustul de presă DC Media Group.

"Aş începe prin a vă dea o veste bună, despre un upgrade la Aeroportul Băneasa, unde nu au mai operat curse de linie de 7 ani și care va fi repus pe harta aeroportuilor comerciale. Nu este o simplă dorință. Să nu uităm că redeschdierea Aeroportului Băneasa Aurel Vlaicu este prevăzută și în programul de guvernare. Licitația a fost deja lansată pentru analiză", a declarat Alexandru Ivan.

La evenimentul organizat de DC Media Group mai participă premierul Viorica Dăncilă și Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Niculae Bădălău, Ministrul Transporturilor.

De ce marile proiecte de investiții bat pasul pe loc, ce lipsește pentru ca România să dețină o infrastrucută performantă, care sunt viitoarele surse de finanțare pentru marile proiecte și care sunt sumele de care România are nevoie pentru a finaliza proiectele demarate până în prezent, sunt câteva dintre temele care vor fi abordate la dezbaterea organizată de DC Media Group.

Întreaga dezbatere poate fi urmărită LIVE, mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel