UPDATE. Incendiu şi curent electric întrerupt în Capitală

Incendiu la un transformator la CET SUD, a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică.

UPDATE

Incendiul declanşat luni seara, la ora 21:23, la un echipament din Staţia de Transformare 400/220/110 kV Bucureşti Sud nu a afectat alimentarea cu energie electrică a consumatorilor şi nici siguranţa în funcţionare a sistemului energetic naţional, informează Transelectrica pe pagina sa de Facebook. 'Pompierii au lichidat incendiul şi nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale. Echipamentul afectat în urma incidentului (bobină de compensare) va fi expertizat pentru identificarea cauzei care a declanşat incendiul', precizează Compania Naţională de Transport a Energiei Electrice. 

______________________

Ştirea iniţială

Un incendiu a izbucnit luni seara la un transformator la CET SUD, au anunţat oficiali ai ISU Bucureşti, precizând că nu sunt persoane rănite şi că a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică.

Potrivit oficialilor citaţi, la faţa locului se află cinci autospeciale de stingere, SMURD şi autospecială de cercetare CBRN.

A fost deconectată alimentarea cu energie electrică şi se acţionează pentru stingerea incendiului. Nu sunt persoane rănite, nu mai arde cu flacără. Pentru stingere se foloseşte spumogen, au adăugat oficialii citaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel