Cuplurile de îndrăgostiţi, invitate să doneze sânge

Campanie inedită organizată în județul Vrancea, în luna îndrăgostiților. Cuplurile sunt invitate să doneze sânge, iar în acest fel vor participa și la un concurs. 

Îndrăgostiții care vor merge să doneze sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Vrancea, în săptămâna îndrăgostiţilor, vor participa la o tombolă. Norocoșii câștigători vor avea parte de o cină festivă pentru două persoane la un restaurant din Focşani.

"Centrul de Transfuzie Sanguină Vrancea celebrează iubirea. Aşadar, aşteptăm toate cuplurile dornice de a împărtăşi iubirea şi în cadrul centrului nostru să vină, începând de luni până joi, 14 februarie, să doneze sânge pentru semenii lor. Este o formă de a împărtăşi iubirea atât în cuplu, cât şi celor din jurul lor. Totul se va finaliza cu o cină romantică la un restaurant din Focşani, joi, la ora 18,00", a declarat pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al CTS Vrancea, Georgiana Crăciun.

Pot dona sânge persoanele sănătoase, cu vârsta între 18 şi 60 de ani, greutatea cuprinsă între 50 şi 100 kg (femeile), 60 şi 110 kg (bărbaţii), care nu au suferit de hepatită, TBC, sifilis, malarie, epilepsie, bruceloză, ulcer, diabet zaharat, boli de inimă, boli de piele, miopie şi nu au avut intervenţii chirurgicale în ultimele şase luni etc.

Vezi și: 

Pintea, în ancheta Matteo Politi: Vom merge până la suspendarea autorizației de funcționare

Zile libere 2019. Minivacanță pentru români. Când urmează

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel