Cupa Turciei. Fenerbahce-Beşiktaş, antrenor rănit în timpul derbyului

Mircea F. Cristian / 20 apr 2018 / 08:28

Antrenorul lui Beşiktaş a fost rănit în timpul derbyului cu Fenerbahce, din Cupa Turciei.

Antrenorul echipei Beşiktaş Istanbul, Şenol Guneş, a fost spitalizat joi seara după ce a fost rănit la cap de un obiect aruncat din tribune, în cursul derby-ului cu rivala locală Fenerbahce Istanbul, din cadrul manşei secunde a semifinalelor Cupei Turciei la fotbal, informează AFP.

Arbitrul de centru a decis să pună capăt jocului în minutul 57, după ce Guneş s-a prăbuşit în apropierea băncii sale de rezerve, cu capul între mâini. În timp ce jucătorii lui Beşiktaş alergau către vestiare, antrenorul turc a fost preluat de personalul medical al clubului său, care i-au acordat primele îngrijiri la marginea terenului înainte de a-l transporta de urgenţă la spital.

În vârstă de 65 de ani, Şenol Guneş este un tehnician foarte respectat în ţara sa, după ce a reuşit să se claseze pe locul al treilea la Cupa Mondială din 2002 cu selecţionata 'Semilunei', aceasta fiind cea mai bună performanţă din istoria fotbalului turc.

[citeste si]

În momentul întreruperii partidei de la Istanbul, scorul era egal, 0-0. Cele două echipe remizaseră şi în meciul tur (2-2). Conform presei din Turcia, 15 persoane au fost arestate în legătură cu violenţele de la acest meci, printre acesta figurând şi un bărbat suspectat că a aruncat cu o brichetă în Şenol Guneş.