Cupă, lider ALDE Dolj, după renunțarea la guvernare: Bulversați! Cine mai suntem noi, ALDE?

ALDE
ALDE

Președintele ALDE Dolj, deputatul Cupă, se întreabă pe Facebook dacă nu cumva ALDE nu s-a apărat așa cum trebuie.

„De câteva zile, ALDE e pe buzele tuturor. (...) Cum am ajuns să fim sursa unei instabilități politice și guvernamentale care folosește oricui, mai puțin românilor, militanților și votanților ALDE?! Oare nu cumva nu ne-am apărat așa cum trebuie partidul și am cedat nepermis unor Casandre străine de interesul legitim a ceea ce am vrut și vrem să fim: o forță liberală autentică de secol 21 ?!", a scris președintele ALDE Dolj pe Facebook.

Acesta adaugă că vede în aceste zile lideri locali, parlamentari, militanți ALDE bulversați, peste tot în țară: „bulversați de renunțarea simultană și la o candidatură prezidențială proprie, în care toți am investit atâtea speranțe de relansare politică, și la guvernarea pe care am girat-o cu deciziile noastre, cu aportul nostru semnificativ la politici publice eficiente, inclusiv cu criticile noastre constructive.

Și mai văd în aceste zile pe liderul noului aliat politic că vorbește dezinvolt despre Opoziția de Stânga(??!!) pe care am reprezenta-o noi, ALDE și ProRomânia împreună. Și-l mai aud vorbind pe Victor Ponta de o fuziune între cele două partide!!! Iar liderii noștri nu schițează NICIUN gest în apărarea identității noastre liberale.

Pe ce drum mergem?

Cine mai suntem noi, ALDE?, asa cum am înțeles ca se numește alianța electorală cu partidul lui Ponta (fără să ne consulte nimeni pentru această denumire) nu este oare, în fapt, o Alianță pentru câțiva oameni de la vârful celor două partide?!".

Liderul doljean al ALDE adaugă că sentimentul că este adus într-un joc care nu e cel pe care voia să-l joace devine tot mai acut și că „agitația asta politică surdă pentru câștigarea unui meci înainte de a se juca pe teren nu e de bun augur pentru democrația românească".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel