Cumpănașu: Voi sesiza Parchetul și în cazul lui Iohannis sau Barna

Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu

Alexandru Cumpănașu a anunțat, miercuri, că va sesiza Parchetul General pentru a verifica semnăturile depuse de Klaus Iohannis, Dan Barna și ceilalți candidați la prezidențiale, susținând că și în cazul acestora BEC a constatat elemente de similitudine evidente, însă instituția comite o „ticăloșie".

„În momentul în care vrei să fii corect, mă refer la BEC, tratezi egal pe toată lumea. De exemplu, domnul Klaus Iohannis, ca și în cazul meu, are similitudini privind semnături cu privire la 5000 luate prin sondaj din 10% verificate din 2.000.000. Dacă ne raportăm la un total ajungem la vreo 40.000. Doamna Dăncilă, domnul Barna, domnul Hunor, domnul Paleologu, doamna Bruynseels, toți au. Ce face BEC, comite o ticăloșie. Eu mă voi adresa Parchetului cu aceeași sesizare pe care a făcut-o BEC-ul. Nu există o diferență între a sesiza BEC sau tu, poate oricine. Mă voi adresa Parchetului să verifice și în cazul domnului Iohannis, pe baza deciziei BEC, numărul de semnături care au semne de similitudine, asta este afirmația BEC și în cazul lui Iohannis și în cazul lui Cumpănașu", a spus Alexandru Cumpănașu la Digi24.

Candidatul independent la alegerile prezidențiale susține că ceea ce a constatat BEC e o suspiciune, nu o certitudine.

„Sunt niște suspiciuni despre toți candidații. Ce face BEC e o ticăloșie. Trebuie și în cazul lui iohannis, Barna și alții să facă aceeași sesizare. Dacă nu face BEC o să o fac eu", a adăugat Cumpănașu.

Reacția lui vine în contextul în care BEC a sesizat Parchetul General în privința mai multor candidați la alegerile prezidențiale, în contextul în care în urma verificărilor instituția a constatat elemente de similitudine în semnăturile depuse de către aceștia. Printre candidați se numără Alexandru Cumpănașu și Viorel Cataramă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel