Cumpănașu, "mărturie zdrobitoare" în cazul Caracal. Stenogramele discuției

Alexandru Cumpănașu a publicat stenogramele unei discuții în care apare o mărturie referitoare la Gheorghe Dincă, "traficul de persoane și Alexandra".

"Mărturie zdrobitoare despre clanul Dincă, traficul de persoane și Alexandra. Fac precizarea că, încă de la început, am încurajat fata să meargă să depună plângere la POLIȚIE și DIICOT, publicarea stenogramei realizându-se după audierea martorei de către DIICOT.

Stenograma discuției cu martora aflată în anturajul familiei Dincă o regăsiți în fotografiile mai jos prezentate. Cuprinde informații despre: mărturia unui angajat al lui Dincă cum că fetele erau în viață la câteva zile după răpirea Alexandrei, relația clanului Dincă cu un primar din Arad și politie, detalii despre folosirea de către aceștia de fete minore, cu vârsta cuprinsă între13-14 ani pentru servicii sexuale împreună cu angajații și nepotul lui Albiero, amenințările familiei Dincă la adresa martorei, locația unde au fost sechestrate 3 fete (conform declarației martorei, una dintre ele ar fi fost Alexandra), traficul cu fete pentru "oaspeți".

"DIICOT este obligat să înceapă urmărirea penală"

Uluitor este faptul că toți angajații de la Arad, cu mici excepții, sunt din CARACAL. Veți vedea. Voi lupta până la capăt pentru adevăr și condamnare clanului Dincă. În acest moment, ca urmare a declarației depuse, DIICOT este obligat de lege să înceapă urmărirea penală și să-i rețină pe Daniel Dincă și angajații acestuia, cel puțin pentru act sexual cu minori (13-14 ani) și să extindă cercetările față de toate cele declarate de martoră, până la găsirea fetelor sau aflarea adevărului, MOR CU EI DE GÂT", a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook, alături de imaginile cu stenogramele, din galeria foto de mai sus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel