EXCLUSIV  Cum va fi vremea în această vară. Director ANM: Semnale dinspre centrele meteo

Canicula
Canicula

Cum va fi vremea în această vară. Florinela Georgescu, director ANM, a explicat, într-un interviu pentru DCNews, cum va arăta această vară, din punct de vedere meteorologic și la ce ar trebui să ne așteptăm.

Cum va fi vremea în această vară. "Lunile viitoare ar trebui să aibă cantităţi de precipitaţii mai mici decât au fost în mai şi iunie. Pe măsură ce avansăm spre august şi septembrie, precipitaţiile scad.

Cum va fi vremea în această vară. Semnalele dinspre centrele meteo care fac estimări sezoniere este că pentru partea noastră de Europa am putea avea o alternanță între perioade cu instabilitate atmosferică ridicată şi altele cu temperaturi ridicate (...).

Cum va fi vremea în această vară. În acest moment, putem aprecia că la nivel european estimările s-au realizat pentru prima parte a verii. Europa de Vest şi de Centru sunt într-un val de căldură, iar această estimare este pentru toată vara. Este doar primul val de căldură ceea ce se întâmplă acum.

Cum va fi vremea în această vară. Pentru partea de Est și Sud-Est estimările arată o probabilitate mare de a avea această alternanță de a avea perioade cu caniculă şi instabilitate", spune Florinela Georgescu, director ANM.

Interviul complet, în materialul video de mai jos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel