Cum se simte câinele căruia i-a explodat o petardă în gură. Semn mare de întrebare

Detalii noi despre starea câinelui căruia i-a explodat o petardă în gură. Starea lui este tristă, potrivit asociației care se ocupă de animal acum.  

"Starea lui este tristă, dar și revine. Din cauza leziunilor suferite, nu poate mânca decât mâncare lichidă. Nu mănâncă singur, îi dăm noi cu mâna sau cu lingurița. În schimb, are poftă de mâncare, bea și apă, se hidratează, este sub observație. Își va reveni. 

Din ce am aflat noi, se pare că ar fi vorba de niște minori. Până când nu primim rezultatele investigației, nu pot să dau declarații foarte clare, pentru că nu știm. 

Nimeni nu poate spune dacă petarda a fost în gură sau cățelușa s-a apropiat de petardă, crezând că este ceva de mâncare. Dar având în vedere că în gura cățelușei sunt urme de arsuri, atunci este foarte clar. Mai interesant este că un cățel se sperie de petardă, nu se apropie, ca s-o miroase. Sunt câteva semne de întrebare. De aceea nu știm încă.", a declarat Nicoleta Lontos, vicepreședinte Asociația Freelife Satu Mare, la DIGI24. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel