EXCLUSIV  Cum se încuraja Betty de la Exatlon. Nimeni nu credea, detalii aflate de Dc news

Beatrice Olaru a oferit, pentru Dc News, detalii emoționante despre experiența care i-a schimbat viața - Exatlon România. Câștigătoarea sezonului 2 a vorbit despre accidentările din concurs și cum a reușit să rămână o luptătoare, deși nimeni nu-i dădea prea multe șanse. 

Întrebată de Dc News cum reușea să treacă peste momentele mai puțin frumoase... dorul de familie, accidentări, Beatrice a declarat: "Am tras aer în piept și am știut că tot din mine trebuie să iau acea putere ca să depășesc momentul ăla greu și am știut că o să am o zi, două, trei poate proaste, dar o să-mi revin.

Am dat și cu dinții de tobogan


Chestia cu renunțatul nu mi-a trecut niciodată prin cap, pentru că, după ce m-am întors de acolo, foarte multă lume m-a întrebat despre prima mea zi de la Exatlon. Chiar și psihologi m-au întrebat dacă m-am gândit, măcar o secundă, să nu mă arunc de pe acel tobogan. Știind că m-am aruncat o dată și nu am reușit să aterizez în apă de frică și m-am aruncat a două oară, am dat și cu dinții de tobogan și nu am reușit să iau un punct. Și m-am aruncat a treia oară...nu mi-a trecut o secundă prin cap să nu mă arunc. Singurul lucru la care mă gândeam era cum să ajung până la final. Cred că e foarte important cum te setezi, cum ești construit ca om, ca sportiv".

Interviul complet cu câștigătoarea sezonului 2 Exatlon România, în videoul de mai jos: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel